Idag är det tisdag

Solen skiner. Klart.se lovar 16 grader som mest och halvklart. Och dom lovar fortfarande regn på fredag. Nej! Vi vill inte ha regn på fredag! Då går Herman ut nian och dom ska åka lövad vagn till kyrkan. Då vill vi ha finväder! På torsdag vill vi också ha sol för då slutar Haqvin femman. Och till hösten börjar han på Anders Olov. Tänk vad tiden går....
 
For aldrig på Hammarn igår så några blommor blev det inte. Men idag ska det bli. Hoppas jag.... Ett litet trädgårdsland blev det i alla fall. Väldigt litet. Jag lade flis mellan raderna för att slippa ogräs. Av nån anledning blev jag sugen på kladdkaka med kokostosca när jag var klar..... 
Hittade den gamla gräslöken där i hörnet också. Trodde den var försvunnen men det var troligen bara nån som kört över den med gräsklipparen. 
 
 
Vädret ändrade sig när jag var ute. Blev mulet och började blåsa så jag fick hämta en fleecetröja. Trist. Segt. Tog mig i kragen på eftermiddagen (det där rimmade) och gjorde mig en termos kaffe och gick upp på skogen. Trögt gick det men jag gick stigen upp mot Snödberget en bit och satte mig på hygget på en stubbe och drack kaffe och tittade på utsikten. Hemskt att man måste muta sig själv för att komma ut. Men det funkade ju. När jag satt där så kom solen fram. Pålitliga gamla sol, du skiner på mig precis när jag behöver det!
 
 
Idag har jag egentligen bara två fasta punkter att komma ihåg: 1: Att ta med svärmor när jag far på Hammarn i eftermiddag. 2: Att kören kommer hit ikväll för att titta på filmen från Nostalgikonserten på Näset 2011.
Borde jag städa innan? Kanske. Men det finns så mycket man borde. Borde baka, borde tvätta, borde hitta mig ett jobb. Tror det är alla "borden" som väger så tungt på mina axlar. Inte konstigt man är trött om man bär omkring på bord hela dagarna.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback




RSS 2.0