Ett frö är sått

Lite piggare och lite gladare idag. Inte för att det är mindre damm här hemma. Men det funkar ändå. Jag tänker strunta i det idag.
 
Fick en kommentar om att jag skämt bort familjen och det har jag hört förut. Men då undrar jag: Ska jag ha ansvaret för det också?? Är det MITT fel att jag gör mest här hemma? Jävla skitsnack säger jag! Man kan inte skämma bort nån som inte låter sig bli bortskämd! Och jag tar hand om min familj. Mina barn är mina barn, jag gör saker för dom men jag ser även till att dom gör saker här hemma och jag förklarar för dom att man får hjälpas åt när man bor tillsammans. Det jag önskar är att jag slapp tjata mig blå för att det ska hända nåt. Ja det finns annat jag önskar också..... Nu lämnar vi det. Vill inte tappa humöret igen.
 
Solen skiner. Verkar bli fint väder. Fick en packe med dagstidningar igår så nu kan jag nog fixa ett litet, litet trädgårdsland med hjälp av täckodling. Tänker bara så några olika salladssorter och så ringblommor och solrosor. Jag vill inte ha nåt som ska tas reda på och frysas in och konserveras och grejas med, det orkar jag inte. Bara skoj ska det vara. Sallad har jag aldrig odlat så det blir spännande. Det är plocksallad som man skördar allt eftersom och man sår i omgångar hela sommaren. Ringblommor och solrosor är vackra och bra att ha som snittblommor, att ge bort eller åt sig själv. Jag vill också få blommor ibland nämligen. Jag har redan sått ringblommor i gavelrabatten eftersom det är lite glest med växter där efter omplanteringen och dom börjar kika upp nu! 
 
Tror jag ska åka på Hammarn och kika på blommor till blomlådorna också. Tänker även sätta en i den gamla vattenkoppen som sitter på gäststugan, fastän det inte ska bo några gäster där. Jag har rensat bort ogräset runt den lilla brokvisten och ska sopa av den och städa bort lite prylar som står där. Om jag ska sitta där inne och sy så är jag väl värd en fin och välkomnande entré?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback




RSS 2.0