En härlig dag

Vilken härlig dag, ha ha ha haaa! Solen har inte varit framme precis hela tiden men det har varit varm och gott.
 
 
Haqvin ville till Koppelhällan och bada (ja det har han velat hela veckan) så jag gjorde en termos kaffe, en flaska saft och så skar jag upp lite vattenmelon att ta med till fika. Letade fram badkläder och så for vi. Herman stannade hemma, han är förkyld nu igen och ville ta det lugnt. 
 
Inte smockat med folk i poolen heller trots det fina vädret. Haqvin badade medans jag satt och slappade och lyssnade på bok. Funderade ett tag när solen sken som mest om jag skulle ta mig ett dopp jag med men sen blev det molnigt så då fick jag det att skylla på. Kanske nästa gång. 
 
Smorde in Haqvin med solkräm men inte mig själv. Vad dum man är. Nu har jag nästan bränt mig på axlarna. Det hettar lite grand och man ser precis var knytbanden till bikiniöverdelen har legat..... Att man aldrig lär sig. Nästa gång blir det solfaktor, jäklar anamma! Eller långärmat. Och ikväll blir det aloe vera-gelé och hudlotion. 
 
Jag har även hunnit pyssla lite i trädgården. Rivit bort gräsmatta som vuxit över plattorna, rivit bort ogräs mellan plattorna, krattat ihop gräsklipp och lagt på landet och i rabatterna och så gödselvattnat så att lådblommor och sallad ska växa ordentligt. Rabatten på gaveln fick också en skvätt, regnet kommer inte riktigt åt den. 
 
"Vit såpnejlika" står det på lappen. Hmmm.....
 
 
En motorcykelsväng blev det som avslutning på dagen. Vi for inget långt, bara till Stadsberget. Där satte vi oss på rastplatsen med utsikt över sjön och drack en kopp kaffe. Sen for vi hem.
 
Hur jag ska kunna somna sen efter att ha druckit kaffe så sent, det vet jag inte än. Det är dessutom fullmåne vilket också brukar göra konstiga saker med min sömn. Vi får väl se hur det går. Somnar jag inte får jag väl stanna uppe och virka färdigt mattan eller gå ut och sy färdigt blusen. 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback




RSS 2.0