Agent Qvasthilda ser rött

Jaha, nu har jag provat ut nya glasögon. Lite sämre syn på vänstern än förut och ett litet brytningsfel. Och provat ut nya bågar så klart. Det blev ett par röda! Det ante mig. Inte dom jag "provade" på hemsidan men ett par liknande. Och så ett par sköldpaddsfärgade. Som faktiskt har skalmarna längst upp.... Men dom såg bra ut på. Eller JAG såg bra ut med dom på näsan ska jag väl säga. Med slipade glas i kommer jag att se ännu bättre ut! Men inte fanken blev det billigt. Det var precis som jag skrev igår, dom snyggaste bågarna är inte dom billigaste. 
 
Innan dess hittade jag ett par tygskor. Ett par nästan likadana som jag har slitit ut. Fantastiskt! Jag trodde inte på allvar att jag skulle hitta sådana bra skor igen. Bekväma, med mjuk sula och liten klack och bara att dra på utan att knyta och knäppa. Men dom fanns bara i marinblått och rött. Ja det blev ju rött där också då eftersom jag inte gillar marinblått..... Även dom röda har något marint över sig, det är väl ränderna antar jag. Väldigt somrigt med lite sjöliv även om det bara är till klädseln och även om det är flera år sen jag hade nån röd- och vitrandig tröja. Kanske jag måste skaffa en? 
 
 
Och på tal om somrigt: På väg tillbaka till parkeringshuset fick jag syn på tygaffären bredvid O´Leary´s. "Modetyger" stod det på en skylt. Alltså inte bara gardintyger! Jag rusade in och frågade efter ett vitt blustyg. Hon hade inte så mycket modetyger, folk vill tydligen inte sy längre, men hon hade ett vitt, tunnt tyg, lite voile-liknande. Inte var det dyrt heller så det köpte jag och det ska jag sy min romantiska sommarblus av! Tyget är väldigt väldigt enkelt, bara vitt och tunnt så några fina knytband eller kanske broderier kommer att lyfta plagget rejält. Som att börja måla på en vit canvas. 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback




RSS 2.0