Träningsmotivation

I förrgår blev det en powerwalk på 5 km. Raska steg, slog alla rekord i tempo! Det går så bra att promenera med talbok i öronen. Igår eftermiddag traskade jag ner på byn och handlade lite som jag glömde dagen innan. När jag skulle gå hem gjorde det plötsligt ont i höfterna, speciellt vänster. Lite överansträngd i höftböjaren kanske? För mycket hård grusväg och asfalt istället för mjuk skogsterräng? Blev lite bättre när jag kommit till Pålgårdsbacken men jag kanske ska ta det lugnt med promenerandet idag. Inte gå lika raskt i alla fall om jag ska ut och gå. Svårt att låta bli att röra på sig när man blivit beroende....
 
Man kan förstås träna på annat vis istället. Fick den här boken med posten igår:
 
 
Jag tog en helårsprenumeration på tidningen Fitness lifestyle och då fick man boken i premie. Ville ha nåt att läsa ibland men är less på Amelia och såna tidningar. Träning och hälsa intresserar mig så jag hoppas att jag kommer att trivas med tidningen. Och en bok med teknik och träningsmotivation i är ju inte så dumt det heller! 
 
Igår bakade jag Matildabröd och imorse körde jag en sån bulle i smörgåsgrillen. Funkade utmärkt. Dock känns det onyttigare med ett varmt bröd med smält ost och skinka/kalkon än om jag hade gjort två vanliga mackor av brödbullen, med samma pålägg. Det är konstigt för den grillade har inget smör på, alltså är den faktiskt något magrare än kallmacksvarianten. Knasigt. 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback




RSS 2.0