Thunderstruck

Jag behöver inte vattna trädgårdslandet, det skötte vädret igår. Det började tokregna sent på eftermiddagen och åskan kom mullrande. Den höll sig dock på behörigt avstånd men det tog ett tag innan vi vågade plugga in telefon och tv och datorer igen. Inatt vaknade jag också av åska och rusade upp och drog ur allt. Varför kommer man inte ihåg att göra det när man går och lägger sig? Det är ju faktiskt sommar och varmt och åska kan förekomma. Tror inte den var speciellt nära inatt heller, jag somnade i alla fall om utan problem. Enligt prognosen ska vi få mer åska idag. Svårt att tro, nu är det visserligen mulet men solen vill nästan bryta fram ur molnen. 
 
 
Trött och seg är jag. Igen! Idag kan jag förstås skylla på åskutryckningen inatt men jag önskar att jag kunde bli lite piggare. Kanske är jag understimulerad av att gå här hemma? Jag blir ju piggare när jag får träffa folk. Tyvärr var det ingen kör igår kväll. Ingen körövning igen förrän vecka 30 för då ska vi sjunga i Döda fallet på söndagen. Jag har redan abstinensbesvär. Den helgen ska vi också fira mamma här hemma och ha lite kalas, ungefär som i fjol när pappa fyllde jämnt (han fyllde år igår förresten). Dessutom ställer jag ut i Ramsele den veckan. Så typisk att allt ska ske samma vecka. Å andra sidan ska jag till frissan veckan innan så riktigt sant var det inte. 
 
Borde bestämma mig för vilka tavlor jag ska ha med. Finns tydligen gott om utrymme och förresten behöver det inte bara vara tavlor, jag kan ta med änglar också om jag vill. Kanske ska kika på det idag då. Rödluvstavlorna tycker jag ska få vara med. Och så några kattmänniskor. Hon med det goda hjärtat och hon tonåringen med katten. Grafik så klart. Oj, vad sugen jag blev på att måla!
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback




RSS 2.0