Skaparlust

Idag hade jag planerat en fotodag. Föra över korten från helgen på datorn, greja på i photoshop. Kanske fota tredje och sista bilden till examensuppgiften med mig själv som modell. Göra klart bilderna och skicka in uppgiften. 
 
Jag gjorde det, förde över korten. Fixade till lite kort från hängningen i fredags för att lägga ut på bloggen. Kollade på bilderna. Såg på tavlorna jag gjort, såg den stora tavlan med ängeln som jag inte gjort. Jäklar vad jag är sugen att måla nu. Vet inte riktigt vad jag vill måla men det är spännande det med, att se vad som kommer ut när man sätter igång. Men jag vet inte om jag har några dukar kvar. Och jag vill ju måla STORT. 
 
Googlade på James Evans och hittade hans hemsida: http://www.jamesevansfrilans.se/?nr=1
Gå in på galleriet och kolla in hans tavlor, till exempel dom med änglar. Åh, jag vill måla! Varför har jag ingen ateljé?! I rummet som det är meningen att jag ska hålla till i står en pallvagn och en lyft och hundra andra saker. Fortfarande. Jag får inte plats..... 
 
Kanske jag kan stå ute och måla? Men det är just regniga dagar som inspirationen slår till, då är det mysigt att stå där ute i snickarboden och höra regnet skvala och måla på mina tavlor. 
 
Ge mig en ateljé, någon!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback




RSS 2.0