Den sociala måndagen

Min måndag har bestått av att prata. Prata och umgås och dricka kaffe och äta.
 
Dagens umgänge inleddes med prat och soffhäng med den inatt hemkomna semesterfiraren. Sen skjutsade jag Haqvin till en kompis. Där blev jag kvar och pratade. Pratade och pratade, en lång stund. Drack kaffe och smakade lite på några goda ostar samt gransirap, nåt jag aldrig ätit förut. Jättegott var det. Tydligen gjort på granbarr och socker, typ.
 
När jag till slut tog mig därifrån och ner på Hammarn för att handla tyckte min kropp att ost och kaffe, det är väl ingen mat för en kvinna. Jag måste ha pratat bort en massa kalorier för jag kände mig nästan svimfärdig av hunger. Fort handla och sen åka hem och slänga i mig lite mat. Oj, klockan var redan tre, det där blev en väldigt sen lunch.
 
När jag ätit och stod ute och hängde tvätt så fick jag SMS från A att hon skulle till stugan, ville jag ha en kopp kaffe på verandan kanske? Ja visst ville jag det. Mannen låg på soffan igen och var inte så sällskaplig just då, tror minsann han hade slumrat till lite, så jag tog cykeln bort till Rasan istället och fick mig en kopp kaffe där och lite glass. Väldigt god glass som jag absolut tänker köpa hem nån gång: Sia glass Meringue Lemon curd. Riktigt sötsurt och gott, som foxkola i glassformat. 
 
Där blev jag också kvar en stund och pratade. Pratade och pratade. När jag for hem var det dags att börja tänka på middag.  
 
Blev grillade karrékotletter, olika korvar, potatis, sås och grillspett med paprika, lök och champinjoner. Oj vad gott det var. Jag måste ha pratat bort ännu mer kalorier på eftermiddagen än vad glassen gav för jag var jättehungrig. Och inte lät vi maten tysta mun heller. 
 
Men det känns som att det var precis en sån dag jag behövde, en stor dos PRAT. Tack för idag. 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback




RSS 2.0