Ute på hal is

Igår var jag på 40-årskalas - med konståkningstema.
 
Jajamen, vi gäster förväntades framföra ett konståkningsnummer på Storsjöns naturis, självfallet i lämplig utstyrsel (och då syftar jag inte på skridskorna). Jag som inte hade åkt skridskor på säkert fem år var ner till isplanen här i byn i fredagskväll för att testa om jag överhuvudtaget kunde åka. Där var det genrep på gång. Två par som skulle på samma kalas, uppklädda till.....ja, det går inte att rätt beskriva i ord. Tjusiga brudar med väldigt spetsiga tuttar, en brunett och en blondin och en viss Sean Banan var visst också där i sällskap med en narr. "Här glider Kingen in" - jo det gjorde han.
 
 
Själv var jag mer inne på hårdrock än schlager. Tyvärr var min danspartner sjuk så jag fick åka själv. Jag framförde mitt nummer till Alice Coopers "Poison". Kostymen var.....ja, också den är svår att beskriva. Ni måste nog få se med egna ögon:
 
 
Så klart man ska ha hjälm när man åker skridskor! 
 
 
Ja det var fler än vi som åkte, en prinsessa bland annat och så några som mer satsade på åkningen än klädseln. Det var VÄLDIGT roligt, måste jag påpeka det? 
 
Senare bjöds vi på god middag och trevlig samvaro och jag kom inte iväg hem förrän vid halv tio, nykter och klok, en och en halv timmas bilkörning hem. I bagaget en flaska mousserande vin, priset för en delad andraplats i konståkningen!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback




RSS 2.0