Lugn och fin - endorfin

Igår hade jag ont i magen. Idag har jag ont i magen. Gissa vad jag ska göra idag? Just det. Rotfyllningen. Jag ger mig tusan på att det är den magen tänker på.
 
Jag vill inte. Jag tänker bara på förra gången. Bökigt, besvärligt, obehagligt och så kunde tandläkaren inte göra klart! Plus att tanden gick sönder sen. Suck. Jag tänker åka två varv i skidspåret på förmiddagen så att jag är fullpumpad med endorfiner när jag kommer dit efter lunch. Lugn och fin - endorfin.
 
Borde sätta mig i Photoshop sen och göra färdigt inlämningsuppgiften. Började på den igår morse, fick gå ifrån då och då för att frigöra tankarna (och slappna av i nacke och axlar). Nån gång efter lunch insåg jag att tankarna gick i kors ändå. Ut och gå! Det snöade och jag kände lite i benen efter helgens skidåkning (8km både lördag och söndag) så jag tog en promenad istället. Ingen powerwalk direkt men det blev nästan en timme. Bra det.
 
Kanske jag ska sätta mig nu en stund. Hjärnan jobbar som bäst den här tiden, förmiddag strax efter frukost. Hjärnan skulle även vilja ha mer kaffe men jag måste nog fråga magen om lov först.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback




RSS 2.0