Lakritskvinnan rapporterar

 
Lite duktig känner jag mig allt. Jag åkte nämligen två varv igår som jag sa. Jajamensan! Det blir nästan en mil skidor. Hur det kändes? Jo det gick bra, med foten också konstigt nog. Den gjorde knappt ont alls på första varvet och inget alls på andra. Man kan väl inte bara bestämma sig för att det inte ska göra ont? Eller kan man det?
 
Jag var väldigt hungrig till middagen så visst hade kroppen fått jobba men jag känner inte av nån träningsvärk så det blir nog en sväng skidor idag med. Ska även testa gymnastikföreningens träning nån kväll tänkte jag. Styrketräningen gick inte så bra, min högra arm är markant svagare än den vänstra vilket märktes bland annat när vi gjorde sidoplanka. Jäklar vad jag fick kämpa för att hålla mig upprätt! Att hoppa för mycket är inte heller bra märkte jag, då pirrar det mer i fingret. Jag antar att diskarna trycks ihop. Men det går alltid att anpassa övningarna och jag har väl andra muskler än biceps som ska tränas. OBS! Jag har inget emot att kämpa men jag vill INTE bli sämre i nacken.
 
 
Förresten.....jag tjuvvägde mig i morse (den officiella vägningen är på söndagar) och ska jag tro på vågen så har jag sen årskiftet gått ner TVÅ KILO. Bra va? Det är bra att tjuvväga sig ibland, det motiverar mig att inte fuska. Jag återkommer med rapport efter den officiella vägningen. Och godisdagen var igår så det ska nog inte vara nån fara att jag sabbar det hela. Ikväll är vi visserligen bortbjudna och då får jag så klart äta det som bjuds men om man tänker efter så är det är faktiskt JAG som bestämmer vad det är som åker in i munnen. Så det så!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback




RSS 2.0