Ja jag säger då det....

Teknikens under. När jag loggade in på AF-s hemsida för att skicka min aktivitetsrapport hade det dykt upp tre anvisade jobb som sidan frågade om jag sökt. Va?? Jag har inte sett några anvisningar! Har jag missat dom? Fast.... dom ser bekanta ut. En snabb sökning i mailboxen och jag kunde konstatera att dom där jobben sökte jag i augusti. Att jobben dykt upp nu beror säkert på att jag skulle redovisa senast den 14 oktober om jag sökt dom eller ej och det var innan det nya systemet med aktivitetsrapport på hemsidan (fast då borde dom egentligen dykt upp förra månaden tycker jag). Men tror ni att man kunde skriva in det? Nej man kan bara rapportera för det man gjort i oktober och november. Men jag HAR redan redovisat dom för min arbetsförmedlare, det har jag på mail. Nu har jag mailat henne igen.... Jag kan ju inte sitta och hitta på att jag sökt jobben i oktober när jag sökte dom i augusti. Det är tillräckligt med hittepå i den här arbetssökningsvärlden ändå tycker jag.
 
Innan jag tog mig i kragen och satte mig för att skicka min rapport fick jag ett städryck. Nu är nästan hela pappershögen på arbetsbänken borta. Det är en liten hög kvar som är Mannens. Jag befarar att den kommer att bli kvar ett tag.... "Lägg det i en hög så tar jag det sen". Eller hur..... Byrån i köket är kvar. Där kan jag dock inte skylla på Mannen tror jag. Inte vad gäller bortre sidan av köksbordet heller, där har jag visst anlagt en serieverkstad. Hmmm....
 
 
Jag har även härjat i tvättstuga och på diskbänk och köksbord samt lite grand här på kontoret. Dammsugaren står ute i trapphallen där barnen ställde den igår när dom dammsugit sina rum och den kikar på mig. Jag tror tammejtusan den flirtar med mig. Ska jag eller ska jag inte? Dammråttorna nafsar efter mina tår. Det ligger döda flugor i hörnen. Varifrån kommer dessa flugor som surrar runt här på kontoret, studsar mellan fönster, bildskärm och lampa och sen lägger sig att dö på golvet? Urk, nu blev jag riktigt sugen på en dejt med dammsugaren!
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback




RSS 2.0