Första advent

Ibland känner jag att bloggandet bara blir ett uppradande av vad jag gör om dagarna. Som om jag behövde bevis för att jag duger. Nej jag är väl bra som jag är, va? Utan att göra en massa saker. Fast ibland är jag nöjd över att jag hunnit alla dessa saker och då vill jag skriva det. 
 
Igår slöade vi i alla fall en massa i tv-soffan. Jag skriver det som motvikt till allt "görande". Tänkte även baka - hela långa dagen tänkte jag baka men det blev inget. Jag kollade däremot på "Hela England bakar" på kvällen och blev sugen på att testa att baka bagels. Fast så blev det inte, det blev limpor idag istället, på 4-sädesslag, lite vetemjöl, linfrön, sirap och så vatten och jäst förstås. Och goda blev dom! Kanske man ska använda det mjölet till vörtbrödet som ska bakas närmare jul?
 
Julskyltning var det visst också idag men ingen i familjen var intresserad av att åka ner i snålblåsten så jag åkte själv och handlade och struntade även jag i själva skyltningen. Hittade förresten siffror att sätta på ljusen. Tjugo spänn på Ica. Som hittat. Eftersom det är första advent precis idag så hävdade jag i kassan att det var kort datum på dom men M bara skrattade och det blev inget nersatt pris.
 
Ikväll blir det adventsfika med glögg. Har en flaska chili-choklad-glögg som jag köpte i fjol bara för att det lät så helknasigt. Hoppas verkligen den är god. Annars får vi dricka te till pepparkakorna. 
 
Ha en mysig första advent på er!
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback




RSS 2.0