Det är mörkt nu men det blir ljusare igen

Så oerhört trött jag är varenda morgon nu. Så oerhört skönt det ska bli att barnen får jullov så jag slipper skjutsa Herman till bussen. Jo jag kliver upp utan problem men jag känner inte att jag är vaken. Kroppen rör sig men hjärnan står still. 
 
Det måste vara mörkret. Hela familjen verkar ha domnat av. Men vi håller ut till lördag, då är det som mörkast och sen blir det ljusare igen (långsamt, javisst, men ljusare!). 
 
 
Idag ska jag röja lite här hemma, jag ska ner och handla lite och jag ska göra smörgåstårta. Mannen fyller år idag. Paketen står och väntar, rånen och bullarna ska plockas fram ur frysen, kaffe ska kokas. Nå, det sista kan jag vänta med tills det kommer folk. ;-)
 
Sålde två änglar på kören igår! Eller en ängel och en häxa var det. Häxan hade K redan sagt till om men jag tog med hela väskan för jag tänkte att kanske fler ville titta. Så nu har Tiigra ett nytt hem, discodivan ni vet, med dom sprakande blå vingarna. Skulle haft tag på mer av det tyget, det är så läckert! 
 
 
Det är genrep med körerna i kyrkan ikväll men det kan jag inte vara med på. Vilket jag kom på nyss.... Ibland tar det tid att koppla. Jag kan inte var på två ställen samtidigt. Vi övade igår också så det är nog ingen fara och texterna sitter, dom behöver jag inte träna extra på. På söndag är det konsert, först i Fors kyrka och sen i Ragunda kyrka. Det kommer att låta bra, jag lovar!
 
Gjorde en riktig ekonomiklippning hos frissan igår. Väääldigt kort blev det. Nu tänker jag vänta ett bra tag med att klippa det och då ska frissan få färga och göra slingor också. Det är mörkt nu men det blir ljusare igen, skulle man kunna säga. Nu ska jag gå och tvätta det för det känns alltid knepigt när frissan fixat det, konstigt nog. 
 
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Thea Sundkvist

Snyggt klippt!! Färgen ser ju bra ut så här i sv/v ;-)

Svar: Ja svartvitt funkar alltid. ;-)
Kvasthilda

2013-12-18 @ 08:36:46

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback




RSS 2.0