Sommardagar och höstnätter

Vilken tur att Moder Natur låter vänja oss vid den mörka årstiden. Det är kanonväder på dagarna och kallt på nätterna. Och mörkt så klart. Men jag minns att när jag var mindre så uppskattade jag dom mörka sensommarkvällarna för då kunde man äntligen se stjärnorna igen. 
 
Igår var vi på 3x30 årskalas på Älglogen. Mat och dryck och lekar och dans natten lång. Vi kom hem halv 4 tror jag..... Då var jag rejält frusen trots att jag dansat så mycket. Sov oroligt till att börja med men sen när jag väl kommit till ro framåt morgonen så fortsatte jag sova tills Haqvin väckte mig strax före 12. Hoppsan.
 
Känns segt segt nu. Måste ner och handla mjölk men vill inte köra bil än. Vill inte promenera ner heller i detta gassande solsken, då lär jag väl svimma nånstans längs vägen. Kände hur det snurrade till i huvudet bara jag reste mig från verandatrappen. Satt och njöt av vädret men till slut blev det faktiskt FÖR varmt. Men då kan man man ju gå in i skuggan. Herman klipper gräset just nu, iklädd svarta kläder. Jag undrar hur han tänkte där?
 
Kanske jag skulle ha ätit nån lunch förresten.....
 
Vill ni se hur gästboken blev? Jag kanske kan lära mig det där med scrapbooking i alla fall. Och det här är verkligen SCRAP-booking. Jag rotade här hemma efter gamla påsar och pappersark. Det var kul!
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Helena

Jag kan meddela att ni var hemma halv fem!

Svar: Haha, jaha, tänk så det kan bli. :-D
Kvasthilda

2013-08-26 @ 11:34:55

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback




RSS 2.0