Investering

Plötsligt händer det. Plötsligt är jag ägare till ett par nya mc-brallor. Vi for till Sundsvall igår för att provköra en hoj, Mannen hade lite funderingar på att byta. Istället kom jag hem med nya brallor. Jag som skulle spara pengar.
 
Jag har visserligen varje gång vi åkt cykel i sommar irriterat mig på hur ENORMA brallorna är. Men dom är ju hela. Fungerar. Inte behöver jag köpa nya då. Eller?
 
När vi lämnade tillbaka cykeln kollade jag på brallor medans Mannen pratade motorcykel. Provade ett par modeller men tyckte dom kändes bara ganska bra. En massa stel vaddering upptill. Jo, det ska ju vara vadderat både här och där men ändå. Vi åkte därifrån och for till Birsta istället, till Heca. Där hittade jag dom här:
 
 
Som både kändes bra och var snygga. Och inte var alltför dyra. Fast egenligen har jag inte råd med sånt här.... suck. Men det är ju ett funktionsplagg och jag kommer att använda dom, lång tid framöver hoppas jag. En investering. Jag kanske kan sälja mina gamla brallor för att finansiera dom nya. Nån som vill ha ett par jofamabrallor i storlek D23?
 
Om det blir nån ny cykel? Tror inte det. Men en trevlig tur fick vi. Och en god lunch.
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback




RSS 2.0