Flyt!

Dagen började inte bra. Upptäckte imorse en stund innan vi skulle åka att jag mindes fel på en timme. Det stod upprop klockan 10:00 i papprena, inte 11:00. Vilken tur att jag hade planerat att vi skulle åka i god tid! Det blev till att kasta sig ut i bilen och dra till stan det snabbaste jag vågade köra. Vi hann precis!
 
Medan Herman var på skolan gick Haqvin och jag på klädjakt. Jeans åt honom var det tänkt. KappAhl blev det. Och efter lite provningar hittade han ett par som passade. Fantastiskt! Egentligen "för stor" storlek så dom var för långa men det går ju att fixa. Vi köpte två par! Det är lika bra att slå till. En snygg t-shirt hittade han också, vit med färglada dödskallar på framsidan. På Sportringen hittade han ett par svarta mjukisbrallor med Adidastext på benet. Vilket flyt!
 
Vi gick till Mittpunkten och jag köpte mascara och en hårborste av paddelmodell. Ner på Claes Ohlson och köpte en gästbok till Lillens. Sen gick vi till Hermans skola och kom fram precis när dom var klara. Flyt! Vi gick till bussstationen så Herman fick se vilken väg han ska ta. Ja det är ju bara raka vägen, inga problem. Sen till Krickelin och äta lunch. Jättegoda färsbiffar åt jag medan grabbarna höll sig till pizzabuffén. 
 
Så var det dags för Hermans ekipering och var går man då? Jo, till Dressman så klart. Skjortor och kanske nån långärmad tröja hade vi tänkt. Det slutade med att han köpte två långärmade skjortor, en blårutig och en svart "jeansskjorta" och ett par svarta smala jeans samt att Haqvin köpte en rutig skjorta i grönt och gult och lite andra klatschiga färger. Som expediten sa:"Om en ananas skulle vara en skjorta, skulle den vara den HÄR skjortan". Det blev alltså ingen billig affär men nu har dom kläder så dom klarar sig ett tag. Det känns bra. Och vad lätt allting gick! Hur är det möjligt?
 
Sista stoppen blev på Jula där en vattenkokare inhandlades och sen till McDonalds för lite kaffe och glass. Sen hemåt, inte fullt så snabbt som vi for in. Nu känns det som jag äntligen landat. Tappat farten till och med. Pust...
 
Hermans skola då? Jodå, det verkar bli bra det där. Herman var glad när vi kom och mötte honom. Åtta elever i hans klass. Lite skillnad mot 35 på Anders Olov! Nu är det första bussresan in i morgon och revelj i gryningen. Det blir spännande......

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback




RSS 2.0