Vänta dig mirakel i kväll

Har hämtat paket. Har numera världens snyggaste träningsbrallor. Och linne.
 
 
Det linnet jag tvivlade på, det satt bra (det gröööna på bilden). Det linnet jag hoppades mest på, det var för stort och mer rosa än det såg ut på bilden. Och långt, nästan som en tunika. Vet inte om jag ska skicka tillbaka eller byta till en mindre storlek. Byter jag ner mig kanske jag inte får linnet över rumpan. Å andra sidan kan jag byta till det turkosa istället för rosa (om det finns kvar). 
 
Brallorna glappar pyttelite i midjan men passar bra annars. Ingen dragsko med snöre heller så jag kan inte dra åt. Fast det kanske inte är midjan för dom har "fitted hip" står det på en lapp. Vad det nu betyder. Tror inte jag ska byta till mindre men jag är osäker. Jag själv ska ju bli mindre men jag vill inte ha för trånga kläder och dom är inte så stor så dom sladdrar. Och jag vill använda dom på en gång, inte vänta på nya! Det är gympa ikväll! Samtidigt vill jag att dom ska sitta ÅT och hålla IN, som en sport-bh för lår och rumpa ungefär. Åh, så svårt att bestämma sig!  Jag måste nog prova dom igen.
 
En mönstrad topp som jag skickade efter var för stor. Ändå gick jag efter storlekstabellen. Den ska jag byta om det finns kvar i mindre storlek. Tror jag. Den var rätt tunn i tyget och väldigt bred över rygg-byst. Måste fundera. Den leopardmönstrade koftan passade däremot. Jättesöt var den! Mannen kommer att få spader, han gillar inte leopard. Men han slipper för det är MIN kofta.
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback




RSS 2.0