Planering och sortering och tankekonfigurering

Måndag morgon. Regnet vräker ner. Plus fyra grader. Man borde bli sur och grinig, eller hur? Nääääää! Bort med snön bara! Nu kan våren få komma! Ja det får så klart gärna bli sol igen när regnet gjort sitt. Och varmare så det torkar upp. 
 
Regnväder brukar vara bra motivation för att göra inomhussaker istället. Städa till exempel. Vill jag det? Njaaa, kanske....
 
Baka kakor till Hermans klass ska jag göra idag. Eller inte till klassen, dom ska sälja fika så det är till det jag ska baka. Men det kan jag inte göra förrän jag handlat mjöl och socker och russin. Alltså är handla nåt jag också ska göra idag. Förra veckan var jag på affären tamejgröen varje dag. Tror inte jag handlade mer än annars men det tar ju tid! Ok, jag ska planera veckans mat. Bra idé.
 
Mitt paket låg i Sundsvall i fredags. Alltså kommer det idag? Hoppas hoppas! Men då kan jag inte handla förrän jag fått SMS om paketet för jag tänker inte åka på Hammarn två gånger. Det betyder att jag kan lägga dom tankarna åt sidan tills vidare. Bra.
 
Tvätta behöver jag nästan jämnt men jag har redan kört igång en maskin och plockat in lite tvätt i skåpen. Kan vi bocka av det också. Diska behövs också (som vanligt). Ok jag gör det NU. 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback




RSS 2.0