Lasagne-lördag
Jag brukar göra egna lasagneplattor som blir kolhydrats"fria". Kanongoda blir dom också!
Man kan göra lasagne utan pasta också, använda tex tunna hyvlade skivor av abourgine eller sån där grön som ser ut som gurka men inte är det. (Tappat bort vad det heter nu, haha). Det är ju inte riktigt samma sak, men det är gott! :)
Vispar 4 ägg poröst, sen blandar man i 100g färskost och 0.5 dl fiberhusk. Låt svälla litegrann och smeta ut på ett bakplåtspapper. Lägg ett annat bakplåtspapper över och kavla ut (Här finns risk att bli förbannad). In i ugnen på 150grader i 12 minuter med papprena kvar och ta sedan ut och skär i önskad storlek =)
Inte för mig heller egentligen. Men då kan man ropa på valfri närmast befinnande människa. typ "Marcuuuus, kom och kavla". Om man övar ett par gånger så blir man inte lika förbannad längre heller =)