Är huvudet dumt får kroppen lida

Hur dum i huvudet får man bli? 
 
Jag köpte messmör häromdagen för jag var så sugen på det. Magert och järnrikt är det också. Perfekt. Rena fitness-käket ju. Så det har jag ätit på mackan sen dess. Och på digestivekex. Mums.
 
Nu sitter jag här med magknip. Jag som har laktosfri mjölk i kaffet för att jag får ont i magen om jag får i mig för mycket mjölk, ska jag äta messmör? Nääää! Dum, dum, dum. Hade lite ont igår men tänkte att det går väl över. Det gjorde det inte.
 
Jag har varit bra i magen rätt länge nu, troligen för att jag inte äter choklad varje dag längre. En dag i veckan går tydligen bra. Och jag äter ju mindre av sås och sånt och på köpet får jag då i mig mindre mängd mjölk och laktos.  Alltså har magen varit glad och snäll för det mesta. 
 
Men man lär så länge man lever. Inget mer messmör för mig. Nu ska jag sluta gnälla och ta till den mest effektiva smärtlindraren som jag vet: motion!
 
Upp upp och iväg! Mot Snödberget!

Kommentarer
Postat av: MK

Digestivekex är ju en fettbomb oxå, tror man kan äta 10 håshållskex på ett digestive, inte för jag vet om dom är nyttigare...hade en jobbarkompis en gång som åt digestive så fort hon fikade och alltid beklagade sig att hon var för tjock. så läste jag nånstans om den där skillnaden och hon bytte och gick ner en massa i vikt, säkert ändrade hon på nåt mer oxå när hon fick upp ögonen för just detta, man tror ju att digestive är nyttiga....

Svar: Jag räknar kalorier så jag har koll på kexen. Men vad är hushållskex för nåt?
Kvasthilda

2013-04-12 @ 10:05:15
Postat av: Anonym

Hushållskex e dom där vita smaklösa (mariekex du vet) som man ger ungarna att suga på när de är små. ( såna kalorier är helt onödiga.....)

2013-04-12 @ 21:22:58
Postat av: MK

Smörgåskex menade jag!!

2013-04-13 @ 11:08:18

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback




RSS 2.0