Tristväder och tårtkalas

Idag är vädret grått och regnigt och humöret därefter. Började stort med att sortera tvätt och plocka undan lite, kände efter en stund att nja, jag ska nog gå ut istället och få lite luft. Tog en rask promenad upp förbi Colldéns och upp till hygget och sen tillbaka. Skönt! Trots grått väder blir man piggare av att vara ute. 
 
Men armen är inte bra idag. Domningarna har blivit värre tycker jag. Insåg att jag måste tvinga mig att vila mer än jag gjort dom senaste dagarna, vila på rygg alltså så nacken får avlastning. Fan, jag som tänkte börja jobba på måndag, tyckte jag var så pass bra. Jag ska till sjukgymnasten imorgon, vi får väl se vad hon säger. Trist är det i vilket fall, jag vill att det bara ska gå framåt!
 
Igår var vi och gratulerade B på födelsedagen. Hon fick en tjusig korg jag hittade på Ica, som en "kundkorg" fast vit med spetsmönster på sidorna. Av nån anledning fick den mig att tänka på henne, hmmm, undrar just varför..... ;)
Men man kan ju inte ge bort en tom korg så Hacke och jag plockade ihop lite mumsigt att stoppa i den: Druvor, melon, en ananans, ostbågar, lite naturgodis och så yrkade Haqvin på att vi måste ha en daimtårta också. Jaha, ok då (jag försökte med argumentet att födelsedagsbarnet säkert redan har en tårta att bjuda på men det funkade inte).
 
En blombukett fick hon också. Tjusig, inte sant? En riktig höstbukett.
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback




RSS 2.0