Fantastisk morgon

Drömde imorse om en skorpion och en rabiessmittad hund. Vad månde det bliva av denna dag tänkte jag när jag vaknade.
 
Till att börja med hittade inte Herman några rena jeans. Jag hittade till slut ett par på bänken i tvättstugan, där han redan letat. "Är det där mina?? Jag minns inte att dom såg ut så där." Ja, fast det är bara han som har den storleken så det var hans. "Men jag gillar ju inte såna där slitningar!" Nänä, men dom måste ha funnits där när vi köpte dom, eller? Orka bråka om sånt en måndag morgon.
 
"Finns det nån t-shirt här?" var nästa fråga. Det fanns inga i skåpet tydligen. Och inga i tvättkorgen. Och inga på bänken i tvättstugan. Märkligt. Jag sa åt honom att äta frukost så skulle jag fortsätta söka. Hittade EN t-shirt längst in på hyllan. Men resten då? Den enda tänkbara boven jag kom på var Mannen så jag kollade i hans garderob. Jodå, en till t-shirt hittade jag där. Men sen gav jag upp sökandet, dels pga tidsbrist, dels för att han uppenbarligen organiserar sin garderob på ett helt annat sätt än jag - bäst han får leta själv där.
 
Alla klädda och klara i hallen. "Var är min gympapåse?" undrade Haqvin. Ja dom hade höstlov förra veckan men det vore väl ändå underligt om gympapåsen plöstligt skulle vara nån annanstans än i hallgarderoben där den brukar vara? Vi letade lite snabbt, tiden gick. Hittade Hermans gympapåse i alla fall. Kanske Haqvin glömt sin på skolan? Vi hoppades på det och for iväg till skolan.
 
När vi lämnat Haqvin och for ner mot AO undrade jag var Herman hade sin gympapåse. "Oj, den står kvar i hallen."
 
Suck.....
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback




RSS 2.0