Som lördag

Inte dumt med extra ledig dag. Synd bara att vädergudarna valde att ge oss regn hela dagen. Ösregn, duggregn, fiiint blötregn. Möjligen nåt enstaka uppehåll men det var marginellt i så fall. Men man kan ju göra saker ändå, trots regn.

Vände upp och ner på strumplådan idag och gjorde en rensning. Den stora orsaken till det var att jag hade skickat efter ett par stödstrumpbyxor från kliniken där jag opererade åderbråcken - men den dag jag skulle använda dom så hittade jag dom inte! Och ändå hade jag en minnesbild av att jag stoppade ner dom i strumplådan. Jag har letat i hela (nåja) huset men inte hittat dom. Nu tömde jag i desperation hela strumplådan och DÄR, längst in i kläm mot bakre garderobsväggen satt strumpförpackningen! Hurra!

Det är inte världens billigaste strumpor heller så jag är glad jag hittade igen dom. När jag var och lade om såren dagen efter operationen så berättade sköterskan att dom sålde strumpor. "Om du vill ha strumpor kan du kontakta oss och så skickar vi, vi har ju dina mått". Så det gjorde jag för några veckor sen. Pratade med sköterskan i telefon:

S: - Det finns svarta och beige.
Jag: - Beige kanske blir bra, nu när det blir vår?
S: - Dom är ganska täta....
Jag: - Jaha?
S: - Det är lite tantvarning på dom. Dom ser ut som stödstrumpor som gamla tanter har. Du kanske ska ha ett par svarta?

Hon kunde lika gärna skrikit: Du kan väl inte ha beige tantstrumpor begriper du väl!! Jag tog ett par svarta. :)
Och det är ju fredag imorgon, kanske jag ska ha premiär på dom då?

Måste ju få skryta lite igen. Jag har SPRUNGIT idag! 2 kilometer! Det är första "riktiga" springrundan på flera år. Jag har sprungit småsträckor ibland när jag promenerat men idag bestämde jag mig för att testa. Och det gick bra! Bara att fortsätta nu. Tjoho!

Kommentarer
Postat av: mamma

skicka efter stödstrumpor i jaktkatalogen, det blir billigare

,,,,

2012-05-18 @ 16:25:39
Postat av: alias Kvasthilda

Finns inga strumpbyxor där, knästrumpor har jag och dom gillar jag inte.....

2012-05-20 @ 11:39:07
URL: http://aliaskvasthilda.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback




RSS 2.0