Det susar i löven

t blåser ute. Ganska mycket till och med. Åtta grader och blåst, snart mitten av maj. Suck. Jag vill ha VÄRME nu. Sol och värme och om det nödvändigtvis ska blåsa så kan det få fläkta lite VARMA vindar.


Måste våga mig ut ändå. Det är lördag och jag har inte köpt godis. Det måste man ju på en lördag. Ja det finns säkert mer som behöver handlas. Tror jag tar med mig tonåringen också så han kommer ut lite. Han kommer säkert att hävda att jag ju vet vad han vill ha för godis men det argumentet kommer att ljuda för döva öron för han SKA med. Lillebror är redan hos en kompis så han får redan sol, frisk luft och socialt samspel. Och mannen är ute på vift. Svensexa minsann. Så jag kan också behöva sol, frisk luft och socialt samspel (och då menar jag INTE via facebook). Och lite godis.
Imorse blev jag väckt av Haqvin som kom in i sovrummet och sa "jag tänker kliva upp nu för klockan är åtta". "Bra" sa jag och somnade om. Vaknade bra mycket senare av att han kom tillbaka och sa "jag såg fel på klockan, den var bara sex", "Oj, har du varit vaken sen sex??" "Nä, jag sov i soffan nere!". Så kan man också göra. Klockan var halv åtta andra gången han väckte mig så då kändes det lämpligt att kliva upp. Jag har med andra ord fått mycket gjort på förmiddagen. Bakat bröd, kört igång tvätten, spelat Wordfeud. Sånt där husmödrar gör, ni vet.


Känner mig lite småsugen på att baka nåt mer, en kladdkaka eller muffins eller nåt. Ja vi får se. Jag ska hänga tvätt också, ute eller inne är frågan. Den kanske blåser torrt på en kvart om jag hänger ut den? Eller så blåser den bort.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback




RSS 2.0