I stormens öga

Har inte haft nån lust att blogga när vi har varit sjuka. Nu verkar det dock gå åt rätt håll så jag gör väl ett försök.

Vi kan ta en lista så jag slipper tänka på att skriva sammanhängande men ni får ändå ett hum om hur jag har det:

- Dagens väder: Det blåser utan bara attan! Började i förrgår kväll, fortsatte igår med bland annat nerblåst takplåt på jobbet. Sen mojnade det framåt eftermiddagen men nu verkar det ha tagit nya tag. Nåt är löst på skorstenen här hemma tror jag, det slamrar..... Igår var det några plusgrader, idag är det nog strax under nollan. Men solen skiner!
- Dagens frukost: Äggröra på limpa. Försöker ta nya tag nu när jag frisknat till. Vet inte om äggröra är bra men mätt blev jag. Igår åt jag havregrynsgröt. Dock blev det en cheeseburgare till middag pga omständigheterna men var tydligen inte så "farlig", jag klarade pointsen.
- Dagens hälsostatus: Jag är inne på dom sista dagarna med Kåvepenin och halsen känns bra. Dock är jag fruktansvärt trött idag.
- Dagens outfit: Gråmönstrad klänning, cerice huvtröja, grönrutig palestinasjal, svarta leggings, tjocksockar. Jag jobbar hemifrån....
- Dagens "se fram emot": Det är kör ikväll!
- Dagens dilemma: Jag har bilen kvar på Hammarn och behöver den imorgon bitti. Jag slutar jobba 17:10 och ska på kören 18:00 och däremellan ska jag hinna laga mat och äta. Och jag behöver handla lite grand. Hur ska jag få ihop allt det här?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback




RSS 2.0