Rapport från tandläkeriet och en vacker blomma

Enkelt var det - jag har sprickor i tanden, därför ilar det (nåja, gör ONT). Pulpan och resten av tanden verkar dock frisk så det jag kan göra till att börja med är att fluorskölja 5-6 gånger om dagen och så ta en iprenkur ifall det trots allt är en inflammation där. Och så får vi hoppas att det hjälper då. Men billigt är det väl aldrig hos tandläkaren så jag vet inte hur jag tänkte där...

Jag hann faktiskt med lite skolavslutning också. Solen sken men inte var det varmt inte. Bilderna kommer i alla fall att se somrigare ut än på Haqvins avslutning igår för då regnade det. Men alla barnen är finklädda och somriga ändå. Så klart man måste vara det när det är skolavslutning!

Ikväll har vi firat E som fyllde år igår. Smörgåstårta och annat mums. Hon fick en salladsskål av oss som jag fyllt med sallad, paprika, en påse rostade solrosfrön och en ask med "vilda tomater". Jag vet inte hur vilda dom var egentligen men dom var väldigt snygga! Och blomman hon fick var också väldigt fin, en stor hortensiakvist som E på blomsteraffären arrangerade jättefint.


Kommentarer
Postat av: Thea

Flourtabletter rekommenderar min tandläkare. Kan man suga på efter varje gång man ätit ngt. Sen kan man göra hålinpacknin. Man tar helt enkelt en klick tandkräm och stryker på tanden.

2012-06-15 @ 22:27:13

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback




RSS 2.0