Midsummer blues

Om ni undrar varför jag aldrig skriver nåt om min träning nuförtiden så är det för att jag inte har nåt att skriva om. Terminen tog slut och träningen kom av sig. Inte ens promenader har jag lyckats åstadkomma. Fast idag tog jag mig i kragen och gick en runda på 40 minuter. Bra. Måste ta tag i det där igen, jag som har stillasittande jobb MÅSTE se till att röra på mig.

Pointsräknandet har också varit halvhjärtat dom senaste veckorna. Men jag har i alla fall inte gått upp nåt i vikt. Också bra. Där blir det också nya tag, det är måndag imorgon.

Husligheterna fortsatte idag. Jag bakade matbröd, med lite solrosfrön och med graham, rågsikt och vetemjöl. Mmmums! Och nyttigare än köpebröd inbillar jag mig. Godare definitivt.

Vad har vi mer gjort denna söndag? Tja, Haqvin har haft en kompis här. Jag har tvättat och grejat. Mannen har laserat andra halvan av verandagolvet. Vi har latat oss i soffan med tv respektive bok. Herman har klippt gräset hos farmor. Jag bakade ÄNTLIGEN rabarberpaj. Eftersom vår rabarber är rätt liten till växten så blev det en LITEN paj men den räckte bra åt oss fyra. Marsansås blandad med vispad grädde till - ett måste! Jag var ut och gav rabarbern gödning nu ikväll, det är väl lite magert där den står i gräsmattskanten kan jag tro, så vi får väl se om vi kan få den att växa på sig i sommar.

Haqvin har en annan kompis här nu som ska sova över. Dom är ute och studsar nu - klockan halv elva på kvällen. Ja, det är ljust ute. Jag älskar den här tiden trots att jag är trött om dagarna, jag har så svårt att gå och lägga mig, förstår ni. Somna är inga problem, det är komma i säng som är svårt. Det är ju ljust! Ljust ljust ljust! Jag VILL inte gå och sova.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback




RSS 2.0