Åh det är tisdag!

Äntligen är det tisdag igen och KÖÖÖRövning ikväll! Jag har längtat hela veckan! Låtarna har snurrar runt runt i skallen och jag har gått och nynnat och visslat. Tur min omgivning är van. Jag har ju fått stå ut med Haqvin i två veckor, sjungandes "Summer of 69" som dom framförde på skolavslutningen, så nu får dom stå ut med mig istället. Åtminstone tills Nostalgikonserten är avklarad.


Enda grumset i glädjebägaren är att jag är så förbannat trött. Fortfarande. Tänkte lägga mig lite tidigare igår kväll men då hade ju svåger och svägerska och kusiner kommit långväga ifrån och då blev det surr kvällen lång (och nåt glas vin kan jag erkänna) så jag är inte direkt utsövd idag. Ögonen går i kors. Tänk om man finge lägga sig vågrätt en stund. Tror jag måste lägga beslag på soffan på fikat.


Släkten är så klart kommen hit för att vara med på bröllopet på fredag. Trots att jag inte är med speciellt mycket i förberedelserna tycker jag det är spännande. Jag har fått det stora ansvaret att fotografera och det kan jag ju inte göra förrän den stora dagen så jag får väl fila på min egen outfit och avvakta. Det enda som jag egentligen saknar är ett par snygga strumpbyxor och så hoppas jag att få till håret så det inte ser allt för förskräckligt ut. Lite mer färg ska det få också (snabbfärgning). Det är ju som sagt bruden som ska finast men så fin som hon kommer att vara måste jag nog anstränga mig till det yttersta för att ens få befinna mig i hennes närhet!



Kommentarer
Postat av: Mamma

Hur har du det med sköldkörteln?

2012-06-19 @ 15:58:09

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback




RSS 2.0