Vilken soppa.....

Vilken hysterisk morgon. Haqvin blev sjuk igår med feber och värk i huvud och kropp. Inatt vaknade han och yrade. Jag ska säga er att jag har full förståelse för dom som tror på besatthet......... Otäckt är det. Eftersom han inte ville vara hemma själv idag så tänkte jag att jag jobbar väl hemifrån då, eftersom jag kan det. Först skjutsa Herman på skolan.


Tjugo grader kallt. Men motorvärmaren har varit i, inga bekymmer. Men? Det går inte att vrida om nyckeln?? Ruckar på ratten ifall det är rattlåset som spökar men icke, det händer inget! Hysteriskt samtal till mannen som inte är i närheten och inte kan skjutsa just nu men föreslår att jag gå ner och lånar en av firmabilarna. Tack! Tur att en av oss inte har sinnet förmörkat av sömnbrist och demoner.





Hemma igen. Startar datorn och ska logga in mot min jobbdator. Då går inte det....... Inte ens msn kommer jag in på. Omstart av modem och router. Nej. Omstart av dator och check med kollega att min dator på jobbet är påslagen. Jaa, äntligen!

Sitter och jobbar nu, fortfarande dimma i huvudet. Risken är stor att jag kommer att dricka för mycket kaffe idag och även att jag petar i mig onödiga kalorier. Jag vill äta för att bli piggare. Tur jag är medveten om det, då blir det lättare att stå emot. Det har gått bra på jobbet ända sen årskiftet, istället för att gå och köpa godis när jag är trött har jag fortsatt vara trött istället.  

Men bilen då? Jag behöver ju en bil. Jodå, den gick igång för en stund sen när jag testade. Och det är bara 16 minus ute nu. Det går framåt!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback




RSS 2.0