Resumé

Helgen i sammandrag:

- Fredagkväll med tacos. Mumselimums! Och brödbakning! Kors i taket. Ett gammalt recept som var standard när jag flyttade hemifrån. Man börjar med att skålla rågflingor och havregryn. Ja, jag kan skriva ut receptet här sen.
- Lördag: Nybakat bröd till frukost - lycka!
- Promenad ner på Hammarn för inköp av blommor och koll på tapeter. Nä jag fraktade inte blommorna 40 minuter hem i kylan, mannen kom med bilen och jag fuskade och åkte med hem. 
- Celebert besök av Bosse och Berit med kaffedrickning som resultat. Och lite chokladätning....
- 40-årskalas på Näset. Hamnade i soffan där, mest för att det var minst surrigt där (måste kolla hörseln, jag tycker jag hör sämre och sämre. Eller blir man mindre tolerant med åldern?). Men det var väldigt trevligt. Gulasch och kladdkaka stod på menyn. Gott!
- Söndag: Nej, ingen sovmorgon, jag drack inte mycket igår (det är ju extra kalorier!!) och vi kom hem vid halv tolv.
- Skidåkning i Pålgårdsspåret. Blev faktiskt över 5 km med transportsträckan dit och hem.
- Traderat lite. Vi får se om jag får napp.
- Styrkepass på hotellet! Jobbigt och härligt!
- Väl hemma igen: Läckande duschkabin och ingen eld i kökspannan = varmvattnet räckte inte till mig..... Damn! Nå vi hittade läckan och mannen fixade den och han fick även eld i spisen till slut (tjurig spis ikväll).

Nu sitter jag här och väntar på varmvatten och har druckit en tjeckisk öl. Gott men kanske inte nyttigt. :) Men titta, där är hon ju, Lakritskvinnan! Nöjd över sin insats på styrketräningen spanar hon ut över omklädningsrummet för att se om det finns nån mer träning att ta itu med.



Nej men nu måste det finnas varmvatten. Jag vill lägga mig nån gång. Mot duschen!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback




RSS 2.0