Bättre och bättre dag för dag

Hilda - förkylningen, 1-0.

Nej den är inte över men jag är bättre. Kändes igår kväll att jag var mycket piggare. Fick ett ryck och tog bort allt glitter och bling i huset. Klädde av julgranen och knipsade den i bitar som jag stoppade in i kökspannan allt eftersom. Stammen var för tjock för sekatören så den åkte ut i snön istället.

Adventsljustakarna är väl det enda jag saknar, det blir så mörkt utan dom. Varje år när vi tar bort dom blir jag sugen på att köpa nya fönsterlampor. Jag har faktiskt slängt ut den vi hade i köksfönstret (gul!!) så där skulle vi haft en ny. Men det är frågan om man ska sansa sig en smula, vi ska börja göra om i köket snart, måla taket, slipa golvet mm. Kanske bäst att vänta så man ser hur det blir? Annars vet jag en lampa från Ikea jag skulle vilja ha. Jag har googlat och den heter Mylonit. Tyvärr hittar jag den inte på deras hemsida. Hoppas inte det innebär att den inte säljs längre?



Idag fick jag ett städryck efter frukost. Tyvärr räckte orken bara till övervåningen (exlusive barnens rum - dom dammsög sina själva), sen fick jag ta kafferast. :) Får dammsuga resten imorgon. Mitt på dagen vågade jag mig på en promenad ner på Hammarn. Hem liftade jag med gubben. Man ska inte överdriva. Känner mig ändock mycket piggare än igår. Då låg jag på soffan och degade alternativt satt vid datorn och lekte med photoshop. Gör en ny header till bloggen men jag fick inte till det. Hjärnan funkade väl inte riktigt som den skulle.

Dagens mat blev älgbiffar med potatis, bearnaissås och en stor sallad. Så stor att det blev kvar till imorgon med. Perfekt! Då blir det tillverkning av en stor sats köttfärssås och delar av den blir middag i form av lasagne. Gott och - det funkar att frysa in! Blev soffan och lördagsgodis sen men jag vet inte - jag tror jag ska skippa godis helt och hållet framöver, känner mig speedad och trött på samma gång och då är det ändå ett par timmar sen jag åt det. Törstig blir man också. Förresten ska väl inte jag äta mjölkchoklad om jag ska undvika laktos!



Tror jag ska jobba lite på den nya headern nu. Barnen ser på Gladiatorerna och mannen åker skidor - i kolmörkret..... hm, hoppas det går bra.





Kommentarer
Postat av: Lisbet i Göteborg:-)





Jag har en grön MYLONIT lampa från IKEA som jag funderar på att sälja. Är Du kanske intresserad?



undrar

Lisbet

2012-06-02 @ 22:53:32

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback




RSS 2.0