Helg - jä jä!

Tycker veckan gick fort. Redan helg! Tiden går inte fort bara när man har roligt, den går fort när man har mycket att göra.

I torsdags blev det workout i form av utrivning av golvmatta i badrummet. Mattkniv, morakniv och polygrip - skära remsor, pilla upp hörnet, dra och slita. Det var riktigt ansträngande. Varm blev jag också. Och trött i ryggen. Jäkla besvärlig arbetsställning. En kontorsråtta är man, trots träning.

 

 

Igår fredag blev golvslipningen klar i köket. Jag täckte in hela det nyslipade golvet med papp och lade dit masonitskivor där vi går mest. Äta får vi göra i sal´n fortsättningsvis också, jag tänker inte släpa in nån spis förrän allt är målat och klart! Detta faktum har gjort kosthållningen lite speciell: i torsdags blev det pizza/kebab och igår åt barnen resterna av det och jag åt ärtsoppa som jag värmde i micron (mannen skulle bort och äta). Ärtsoppa med senap och macka med ost - fredagsmysigt värre! Ikväll ska vi ner till baracken/kontoret och laga köttbullar (varför skriver jag "vi"? Det blir väl JAG som lagar antar jag). Tur vi har nära till ett extra kök. Tur man har en positiv inställning till livet.

Kalorimässigt har veckan inte varit nån höjdare. Kebab i torsdags som jag skrev, igår semla till förmiddagskaffet (företaget bjöd) och så en smal bit chokladtårta med kokosbotten (som E hade skickat med P-M till jobbet) till eftermiddagskaffet samt chokladätning i TV-soffan på kvällen. JAAA, det var jag som köpte chokladbiten. Men vem är jag att deppa för ett kostmässigt litet snedsteg? Det är bara att börja om igen och igen och igen och igen.....

 

Förresten, jag har varit supersugen på semla i två veckors tid men inte köpt nån, så det så! Jag har tänkt att om jag ska slösa extra kalorier på en semla så ska den vara riktigt god! Och nåt sånt tillfälle har inte dykt upp. Jo, jag var på bageriet i Stugun en lunch men då köpte jag sallad och då orkar man banne mig ingen semla samma dag så då skippade jag det.

 

 

Motionsmässigt har det inte heller varit en bra vecka. Måndag var det årsmöte och då hann/orkade jag inget, tisdag promenerade jag faktiskt till kören och sen hem igen. Onsdag kväll plockade vi ur allt ur köket. Ja det kanske kan räknas som lite motion, det blev några turer upp och ner för trappen. Torsdag golvrivning som jag skrev ovan. Får väl närmast räknas som styrketräning för armar och rygg. Igår soffhäng, choklad, ett glas vin och the Voice.

 

Nåväl, nåväl. Idag har jag gjort en inköpspromenad till Hammarn och hem igen. Med en ryggsäck som vägde BLY. Jag orkade inte ens väga mig när jag kom hem men jag gissar på si så där 10 kg-s övervikt. Jag är fortfarande trött i lår och korsrygg. Damn! Vad jag handlade? Tre liter mjölk, en limpa, två stora förpackningar köttfärs, broccoli, dammsugarpåsar, diskmedel, flingor och lördagsgodis. Kan det verkligen bli 10 kg sammanlagt? Ja, tungt var det i vilket fall. Flingorna fick för övrigt inte plats i ryggan, dom bar jag i en kasse. Och motion blev det.

 

 





Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback




RSS 2.0