Söndag

Ikväll har Herman lärt sig knyta slipsen. Han har knutit om den flera gånger, ända tills han blev nöjd. Sen knöt han om den en gång till. Ambitionsnivån är hög. Det gillar jag.
 
Innovativ lösning på slipsknutsproblemet.
 
 
Ligger i soffan och vilar nacken - igen. Fingret kändes inte alls bra igår när vi kom hem från Birsta, sockerdrickan hade spridit sig neröver handen. I morse var det bättre men inte bäst. Har försökt ta det lugnt idag men jag upptäcker saker som borde göras hela tiden. Skåpet bredvid tvättmaskinen har jag städat eftersom det ramlade ut grejer när jag skulle ta tvättmedel. Behövde en trasa till den städningen och dom är i städskrubben. Där var det en enda röra så då röjde jag ur där med. Sen såg jag röran på köksbänken och på spegelbyrån men då fick jag hejda mig. Måste sänka MIN ambitionsnivå lite. Tänka på kroppen. Jag tog en kopp kaffe och lade mig på soffan en stund. 
 
Lego tyckte också det var dags för en tupplur.
 
 
 
Sen har det fortsatt med småplock avbruten av vila hela dagen. Handlat lite. Bakat har jag gjort också, till luciarocken. Pepparkakskladdkaka. Luktar gudomligt...... vilken "tur" att vi inte får äta den. Det har blivit tillräckligt med sötsaker i helgen. Vi hade hälsoundersökning på jobbet nu i veckan och det mesta var bra men kolesterolvärdet låg strax över gränsen. Ska ringa sjukstugan så får dom ta ett mer nogrannt prov men jag måste nog skärpa till mitt kosthåll nu och även börja röra på mig igen. Ja, ja, jag har sagt det förut.... 
 
Nu är det snart dags att göra kväll och slut på den här helgen. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback




RSS 2.0