Blommor och sång

Igår hade vi avtackningslunch i Stugun. Vi fick potatisgratäng, fläskfilé och sallad och grönsaker och så wienerbröd till efterätt. Jag var mätt hela eftermiddagen.....
 
Vi fick en ENORM julgrupp från Fröjas trädgårdar och så var där ett litet paket som innehöll fairtradechoklad och en burk havtornscurd. 
 
 
Efter lunch for jag in till Jamtli julmarknad för att sjunga med ReMix. När jag kom dit sa vår körledare: "Gun, jag tänkte fråga dig, kan du sjunga alt idag?" Oj. Ja, jag provar väl. Vi hade bara en stackars alt så vad gör man? Eftersom min hjärna spelar in allt utan att jag ber om det så kan jag alla andras stämmar på dom flesta sångerna - i teorin alltså. Jag har aldrig SJUNGIT dom tillsammans med alla. Men det gick faktiskt bra. Det blev riktig gymnastik för hjärnan och flera gånger kände jag att jag halkade in på sopranstämman men då var det bara att skynda sig att hoppa in på alten igen. Å andra sidan, jag fick ju ta dom där snyggtonerna som alten har i några låtar, Praise till exempel!
 
Här är en inspelning av "gamla" ReMix när dom sjunger Praise. 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback




RSS 2.0