Smärta

Klev upp, klädde på mig, sminkade mig, reste mig och sträckte på mig - och PANG. Det gör ONT! Det är som kramp i muskeln vid vänster skulderblad och det går inte över! Ropade på Mannen som fick trycka och massera där men det gick inte över. Strålar ut på undersidan armen ibland och ända ut i fingrarna. Kan det vara nån nerv som hamnat i kläm?
 
Går ganska bra om jag bara låter armen hänga och inte sitter still. Skoj... Lyfter jag armen och försöker använda den så hugger värken tag igen. Hur jag skriver detta? Med höger hand enbart. Har försökt med att stretcha, att trycka muskeln mot ett ytterhörn. Det känns bättre om jag böjer armen över huvudet; som när man stretchar triceps men ska jag gå omkring så idag?
 
Det är säkert jobbets fel. Allt negativt gör att jag spänner mig och till slut säger kroppen ifrån. Jobbet ja...hur ska jag kunna jobba med en arm? Tog en värktablett för en stund sen så vi får väl se om det släpper, det är inte dags att åka riktigt än. Men det ser inte lovande ut just nu... :(

Kommentarer
Postat av: monica

Tänker på dig, finns här för dig.. stor styrke Kram..

2012-09-01 @ 08:51:17

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback




RSS 2.0