Det var bättre förr. Förra sommaren till exempel.

9 augusti. 7,5 grader. Regn. Tjocktröja och regnkappa. Och korta leggings och sommarskor. Man VILL som inte ge upp sommardrömmen, inte riktigt än.
 
Jag har kollat på fredagsfotona från augusti i fjol och redan den 12 augusti har jag strumbyxor på. Men sen blev det visst sommar igen om man ska tro på det jag skrivit. Kjol och barbent fredagen efter.
 
Vi diskuterade vädret på jobbet igår. Jag hävdade att det var bättre väder i fjol sommar. J sa att hon hade läst en artikel om att vi alltid tror att vädret var bättre i fjol för vi glömmer dom dåliga dagarna. Nu har jag kollat på mina bloggilägg från i fjol och det var VISST bättre i fjol! Det var i alla fall varmare. Och det minns jag också nu, att vi tillbringade många eftermiddagar på Koppelhällan och barnen badade som sjutton medans deras mor solade, läste och tecknade. Ja alla dagar var väl inte jättevarma, barnen badar oavsett om det blåser östan från alla håll..... Men JAG har inte varit en enda gång till Koppelhällan i sommar! Känns som det var precis rätt sommar att fara utomlands. Minns fortfarande hur varmt vattnet var första dagen. Mmm...
 
Den som inte tror mig kan gå in på SMHI-s hemsida och läsa om fjolårets sommarväder.
 
http://www.smhi.se/cm/sv/2.262/1.17688
 
Där står både om stormbyarna den 4 juni som jag skrev om på min blogg och om haglet som föll i drivor i Sundsvall som jag minns en kollega berättade om.  
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback




RSS 2.0