Skratt och flams och allvar och feng shui

Man kan hinna mycket på en helg.

Jag har städat bort alla gardiner som inte passar i nåt fönster eller som jag inte VILL hänga upp. Varför ska jag ha dom i garderoben? Bort med skiten! Fast jag ställde dom i en säck ute i gäststugan istället...... Har inte hjärta att slänga dom riktigt än. Nån som vill ha gardiner? Jag kanske skulle kontakta den här damen och fråga om hon vill ha lite tyger att sy klänningar av: http://rinosyr.wordpress.com/ Visst är dom läckra!

Jag städade dessutom ut en del slitna lakan, handdukar och annat som bara legat och tagit plats egentligen. Skönt! Det som återstår är att rensa bland dukarna. Dom hamnade i gardreroben efter att vi slängt ut köksoffan men jag tror att hälften av dom (minst!) är såna vi aldrig använder. Men det får vänta ett tag. Det blev i alla fall en tom hylla efter helgens rensning och där tänker jag stoppa alla spel. Dom var tidigare i skänken i köket men när jag började plocka in grejer igen så hejdade jag mig. Spel är inget vi använder dagligen, kanske man ska ha nåt annat i skänken i stället? Vad vet jag inte än men det kommer nog.


Promenera hann jag också. Ner på affärn och handla lite (godis bland annat, det var ju lördag) och så hem igen. Bra gjort! Heja Hilda! Idag blev det också en liten skogsprommis. Om 40 minuter är lite? Konstigt så fort tiden går när man promenerar i skogen!

Glömde visst nämna att det var vitt, vitt, vitt när vi vaknade i lördags morse. Men det mesta har tinat bort nu.
En del säger att "det tar bra på den gamla snön" när det kommer snö nu på våren men det tror jag bara är för att trösta sig själva. 20 plusgrader och solsken hade nog tagit bra på snön det med......


Idag var jag in till Östersund och träffade mina konstbrudar från skolan. Vi fikade och spånade om lite tätare träffar och kanske lite annat skoj framöver. Och skrattade gjorde vi. Nej, jag ska nog inte återge vad vi pratade om men det hade faktiskt med konst att göra. Ett gott skratt förlänger livet säger dom. Ja det får en i alla fall att MÅ BRA! Det är det här jag saknar från konstskolan: Samtalen om allt mellan himmel och jord. Ibland väldigt absurda och märkliga diskussioner men väldigt givande och inspirerande. Lite som livet självt. Eller så är vi lite knäppa. Men vi har väldigt kul. :)

Nu är det dags att göra kväll om man ska orka jobba imorgon. Kan inte säga att jag har nån direkt lust..... Jag vill skapa KONST!






Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback




RSS 2.0