En måndag har passerat

Sitter här och kvällsfikar lite. Blev inspirerad av alla dessa fitness fightare och köpte kvarg (laktosfri) och detta har jag nu ätit med bär. Vinbär blev det, det var dom enda bär som fanns i frysen inne. Ganska gott, i alla fall till att börja med, sen blev det lite surt.... Får väl ut i frysboxen och gräva efter andra bär och finns det inga där fortsätta grävandet i affärerernas frysboxar.

Nån fight tror jag däremot inte jag tänker ställa upp i, jag trivs rätt bra med mina points. Men man kan ju snegla på vad andra äter och få lite nya uppslag. Kvarg och äggvitor verkar vara populärt. Det där med att äta bara vita förtsår jag inte. Javisst, du spar in kalorier. Enligt mitt urgamla pointsprogram är ett ägg värt 2 points o.h därav är gulan 1,5 och vitan 0,5. Men mat är väl inte bara kalorier? Det är byggstenar för kroppen och glädje för smaklökarna. Och att slänga bort näring - vilket slöseri! Nej då offrar jag mig hellre på en point.

Om nån händelsevis vill veta hur mina ben mår så är svaret: bättre och bättre dag för dag. Det är fortfarande ömt, speciellt på insidan av låren. Det spänner liksom i huden, som bölder som jag skrev tidigare. Dessutom halkar stödstrumporna ner på låren eftersom jag är begåvd med så mycket av den varan. Då hamnar kanten precis på det ömma. Inget kul. Provade att tejpa fast dom med kirurgtejp i morse men den bara lossnade. Funderar på att prova med sporttejp istället fast det blir väl inte så jättekul sen när man ska dra bort den.....

Tänk, det har redan gått en vecka. Blåmärkena har börjat blekna. Jag kan gå normalt (för det mesta). Jag räknade "hålen" på benen häromdagen. Det är 40 st på varje ben. Vilket hantverk, va?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback




RSS 2.0