Kvasthildan redovisar sig

Får man strunta i dieter och viktnedgång när man är sjuk? Jag mår inte bra, orkar inte tänka.......fast äta är jag inte direkt sugen på heller. Har tryckt i mig en påse godis nu på eftermiddagen (på en onsdag!) för humöret och energins skull. Tröstätning på hög nivå. Huvva. Imorgon blir det till att vara hemma och vila tror jag.



Vi kör en lista idag som jag snott från en annan blogg (så slipper jag tänka). Lite grand om mig:

Vad är den äckligaste mat du vet?
Det är nog nåt så enkelt som överkokt spagetti som inte har nån tuggmotstånd kvar..... Sen finns det väl mat jag inte kan tänka mig att smaka ens en gång men den vet jag ju egentligen inte om den är äcklig...

Vad ångrar du i livet (om något)?
Jag ångrar nog snarare sånt jag INTE gjort. Att jag inte gick estetisk linje i gymnasiet till exempel. Men man kan inte gå omkring och ångra sig, man får gå vidare i livet.

Vad kommer du ha för klädsel i höst och vinter?
Mest troligt klänning, strumbyxor och mina "tantskor", kängor när det blir kallare. Eller kjol, top och kavaj/kofta! Temafredagar undantagna, då vet man aldrig vad det blir!

Vilket är ditt dyraste klädesplagg?
Det är nog kappan jag köpte i våras, svart med stora öljetter på ena slaget. Den är i vaxat linnetyg, ser lite ut som oljerockstyg. Vattenfrånstötande och vindtät - och snygg som attan! Jösses, ni har inte fått sett den va? Måste fixa foto!

Har du någon oanad talang?

Oanad? Jag är jättebra på att googla, är det en talang? Brukar hitta det mesta, bättre än dom flesta.

Vad gjorde du i helgen?
Tvättade lite, städade lite, handlade lite. Tog en skogspromenad, åt godis, låg på soffan, var på rytmisk styrketräning. Umgicks med familjen!

Vad är dina fem viktigaste 2dos den här veckan?
Ska fixa ett PayPalkonto så det går att betala med kort i min butik på Epla.se. Jag borde ha boxats igår men eftersom jag blev förkyld så sket det sig. Jag ska plocka ur bokhyllan i köket och gamla hallbyrån för det har jag inte gjort än. Ska ta hand om mig själv och vila (blev plötsligt upprioriterat!). Ska se till att bilen blir reparerad.

Vad har du på dig just nu?
Jeans, lilarutig tunika, orange halsduk.

Senaste låt du lyssnade på?

"Get a grip" med Aerosmith

Bästa skönhetsknep?
Acceptera ditt utseende och gör det bästa av det. Skäms inte för att du vill vara snygg (och tro också att du är det!). Det mesta sitter på insidan, självförtroende är snyggt!

Vilken klädstil tycker du är hetast på män?

Jag gillar när karlar verkligen tänker på hur dom klär sig. Varför skulle dom inte bry sig om sitt utseende? Gärna lite rock´n´roll, det går bra! Fast på ett propert sätt. Typ... (nä inte som på bilden kanske....) 

Och fulast?
Foppatofflor. Det måste vara det fulaste plagg som finns både på kvinnor och män. Gummistövlar är 100 ggr sexigare.......

Vem saknar du?
Mina systrar och mamma och pappa. Bor så långt ifrån dom.

Om du fick en enda önskan uppfylld vad skulle du önska?

Fullständig jämställdhet, dvs att kvinnor och män blir VÄRDA lika mycket. För så är det inte nu.

Bästa boken nånsin?
Kan jag inte svara på, finns så många bra böcker. Lyssnar på Carin Gerhardsens nya nu, "Helgonet".

Vilka tidningar läser du?

Östersunds Posten läser jag på jobbet. Har just börjat prenumerera p I form igen men jag vet inte, tror jag ska säga upp den efter att ha köpt dom erforderliga numren. Köper Amelia ibland men är lite less på den med just nu.

Vad önskar du att du var bättre på?
Nåt instrument. Jag spelar gitarr, dragspel, ukulele, fiol, piano och lite elbas men inget är jag speciellt BRA på. Men det är förmodligen bara att bestämma sig och sen träna...? Det är väl det som är problemet, att man ska bestämma sig......


Är du religiös?

Skogen är mitt andningshål och min katedral, Moder Natur vår skapare. Mitt alias är Kvasthilda, hey, what did you expect?;-) 

Vad är din största rädsla?
Att det ska hända mina barn något.

Vad är det elakaste någon sagt till dig?
Vet inte. Jag försöker lämna sånt bakom mig, tänker att "den människan mår inte bra".

Om du får barn vad ska du döpa dom till?
Har ju barn! Herman och Haqvin. Men det visste jag inte på förhand att dom skulle heta. :) Hade det blivit en flicka så hade hon fått heta Märta.

Om du fick köpa vilken bil som helst – vilken?
Nån läcker sportbil, tack!


Kommentarer
Postat av: Helena

Man hettar upp 3 dl grädde och smälter ner 180 g dumle i. Låt kallna, gärna över natten och sedan är det bara att vispa som vanlig grädde! Mumma!

2011-09-14 @ 20:51:54
URL: http://helenashopkok.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback




RSS 2.0