Det börjar bli jobbigt nu....

Månne kören börjar igen nästa vecka? Jag har abstinens så det skriker om det (eller "så det sjunger om det" kanske, haha). Igår när stökade på i köket lyssnade jag på Spotify och svassade runt, tog danssteg, klappade händerna, sjöng med. Tur jag var ensam, det kan verka som ett lite märkligt beteende när utomstående inte hör musiken i lurarna.

Haqvin har börjat spela igen på skolan berättade han häromdagen. Dom spelar i grupp nu. "Vi fick spela, äh, jag visar!" sa han och försvann in i sal´n. Så hördes en basgång som lät misstänkt likt AC/DC-s TNT. Tänk vilken utmärkt smak dom har på den skolan! ;-) . Jag minns en gång på ett musikcafé när en av lärarna presenterade nästa låt med orden: "Inget musikcafé på Kullsta utan en hårdrockslåt". Då var det Paranoid dom spelade. Jag hoppas dom ska ha musikcafé i år igen, det är så kul att se och höra dom. Dom är så duktiga!

Vi ska väl ha lite nya sånger till Remix också nu till hösten. Har fått lite idéer i sommar när jag lyssnat på musik men man ska skriva upp dom, annars glömmer man.... Jag kanske måste skriva en låtlista på alla vi redan har också kom jag på. Vi använder så sällan noter. Och så skulle jag kanske gjort en liten film med klipp från videon pappa gjorde? En teaser att lägga ut på YouTube. Det var visserligen filmat i sittande läge, man ser inte scenen så bra men man kan väl klippa in lite andra bilder kanske? Förutsatt att man knäpper andra bilder. ;)

Music music music!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback




RSS 2.0