Min hink är full

Vi hade morgonmöte i morse - sen var jag stressad och uppjagad, innan vi ens börjat jobba. Huvudet känns liksom - fullt! Har svårt att fokusera och blir distraherad när folk pratar i närheten. Det snurrar liksom.

My brain is flaming. För att citera Elvis.

Kan ju vara att det är mycket andra saker den här veckan som jag måste hålla rätt på. Igår var H2-s klass till Jamtli, idag var det vaccination, imorgon fotografering (han vill bli klippt ikväll!) och på fredag ska han ha cykeln med sig. H1 ska på nattorientering med sin klass ikväll (den går längs vägar så det låter mer avancerat än det är) och själv ska jag på boxningen. Om jag orkar. Vore ju bra för då får jag avreagera mig.

Det ringer i öronen, jag undrar jag hur mitt blodtryck är idag?!

Blev själaglad när det kom ett mail om att det är massage imorgon. Fast jag skulle behöva det redan idag. Fattar inte att kroppen liksom hittar på egna dumheter och stressar upp sig fast jag säger åt den att det inte är nån fara. Hinken fylls på från olika håll och till slut är det fullt och rinner över. Det får inte plats mer. Viktiga saker försvinner.

Jag vill inte vara så här. Hur gör man?

Nu kom I och påminde mig om att hon ska åka med mig till boxen. Bra! Då kan jag inte fuska och stanna hemma, då måste jag orka! :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback




RSS 2.0