Blandade känslor

Vilken konstig kväll. Kort blev den och lite hann jag men jag har ändå mycket att vara nöjd över.

Trött var jag hela dagen på jobbet och trött var jag när jag kom hem. Sen vecka dessutom och var tvungen att handla innan jag kunde åka hem och laga middag. Fast, och här kommer det positiva, jag hämtade ett paket också.

Tre klänningar och ett par brallor. Och allt passade! Till och med byxorna! Eller nja, dom sitter en aning (men inte för) tajt över mage, rumpa och lår (föga förvånande) men där hänger oftast överdelen över så då syns det inte. Byxorna är ett par svarta snyggisar, utan fickor och med blixtlås i sidan. Ett par basbyxor, helt enkelt. Man kan inte ha klänning jämnt. Eller jo, det kan man väl men jag har saknat ett par svarta snyggbyxor.

En omlottsklänning som är blå, blå var där också i paketet. JAG köpa blå klänning?? Jo, det är så här att jag ska på gospelhelg nästa helg med konsert på söndag kväll och då ska klädseln vara "blått och vitt i valfri kombination". Mmm, och vad för blått har JAG då?? Jeans?? Det vill jag inte ha på en konsert. Så jag letate upp en blå klänning på Bubbleroom, en jäkligt blå. Ska´re va så ska´re! Inga blaskfärger på den här donnan inte, färgglad är mitt sinnestillstånd och färgstark min person. Blev oväntat bra med den nya hårfärgen och den blåa färgen på klänningen tillsammans.

Jag hade beställt en till omlottsklänning i samma modell, en leopardmönstrad (inga våldsamheter dock utan ganska diskret) för jag anade att den modellen skulle passa min figur. Och jag hade rätt! Båda klänningarna sitter jättefint. Dock är dom urringade till nedanför bröna så ett linne under är ett måste.

Den tredje klänningen är enligt beskrivningen "jadegrön" fast jag tyckte den såg blåaktig ut på hemsidan. Men den är grön - nästan neonaktigt turkosgrön! Jättefin, jag lovar! Samspelar också på ett utsökt vis med hårfärgen.
Ni kanske vill se klänningarna, inte läsa nån beskrivning? Jodå, ni ska få det - så småningom. Håll utkik efter fredagsfotot dom närmaste veckorna! Tror jag ska börja med den jadegröna............

Ni kan få se en klänning som jag blev störtförälskad i men som inte fanns i min storlek. Då. NU finns den i min storlek. Vad betyder det? Är det ett tecken? Jag skulle inte ha den??? Hm....men den är ju grön, det är ju min färg?





Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback




RSS 2.0