Birsta, thaimat och blommor

Lång morsdag blev det. Och jag har fått både lunch, glass, middag och blommor. Inte illa!

Vi gjorde Birsta idag. Barnen skulle ha examenskläder och så skulle det handlas lite på Ikea. Hantverkarn köpte krokar och pryttlar till ett projekt och husmodern köpte nya kuddar till soffan (dom rutiga som jag har kollat in så många gånger, äntligen!), lampor, batterier och lådor. Och en korg att ha bröd i. NU ska det bli ordning i både badrumsskåp och skafferi! Eller - nån gång framöver.....

Soffkuddar



Lunch intogs på Ikea.

Kläder till barnen inhandlades förvånansvärt snabbt. Vi delade upp truppen i två grupper och tog oss an varsitt barn. En viktig del av strategin är att äta mat precis innan så att blodsockret är på topp. Funkade den här gången med!

Hann en sväng på Expert och känna på systemkameror. Jag har NÄSTAN bestämt mig vilken det blir.......

Lite annat smått och gott hann vi med innan vi for hem, stärkta med varsin glass. I Bispgården stannade vi och köpte friterad kyckling och vårrullar som vi tog med och bjöd farmor på. I lilla Bispan, tänka sig, va?! Planen var thaimat men den var slut så det får bli en annan dag. Farmor fick blommor så klart och så fick vi tårta på maten. Burp.

Jag fick också blommor när vi kom hem! Mätta och trötta lade vi oss på soffan framför tv-n och nästan-sov medans barnen satte sig vid datorn.

Nu sitter jag här och dricker min andra kopp te (törstig törstig) och funderar på om jag ska betala räkningar nu eller imorgon. Jag är så trött så ögonen går i kors. Och räkningshögen är så stor, så stor. Hm, kanske ska kolla igenom den i alla fall................

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback




RSS 2.0