In i väggen bara.

"Fredagssmockan är här" skrev en kollega  igår på Facebook. Ja verkligen, när jag kom hem igår så var klockan halv sju och ingen Sören hemma och ingen som börjat med maten. Jag var så trött och less så jag bröt ihop och grina och ringde upp Sören och bölade honom rakt i örat att "jag orkar inte laga maaaaat!" "Jag kommer alldeles strax!!!" sa han. Då kändes det lite bättre. Men jag var jättetrött hela kvällen. Det var som om kroppen och hjärnan ville stänga av och i morse när jag vaknade kändes det som jag hade baksmälla. Kan man få det av en arbetsvecka?



Bestämde mig för att skynda långsamt idag. Solen skiner men det är kallt. Men ingen stress över att jag MÅSTE gå ut. Orkar inte stressa. Men vi SKA strax gå ut. Vi ska ner på Hammarn och köpa lördagsgodis. ;-) Lite städning har vi hunnit med ändå, jag gav mannen i uppdrag att rasta dammsugaren och själv gav jag mig på tvätten och och toaletten. Ska plocka lite mer sen men jag måste ta det lugnt idag. Ont i magen har jag med, säkert beror det på stress.

 



Har haft diskussioner med barnen om ett datorprogram dom vill köpa. Jag tycker dom spelar tillräckligt mycket dator redan. "Men vad ska vi göra med pengarna då?" frågade Herman. Good thought..... Jag föreslog att Haqvin kan spara till en ny elbas, Rusta-basen går ju inte att stämma ordentligt. Och Herman som inte vill spela "vanliga" instrument men är intresserad av elektronisk musik kanske ska skaffa sig en synt eller ett program för att skapa sån musik? Ja jag vet, då blir det datorn igen men det är väl bättre att skapa musik än att spela spel? Tycker jag i alla fall. Nu får ni gärna tycka att jag försöker indoktrinera mina barn till att bli lika musiknördig som jag. Ja, då kan vi ju spela tillsammans eller hur? ;-)

Vi har nu googlat lite och FL Studio verkar vara ett program som skulle passa. Men jag skulle gärna prata med nån som använt det. Jag har aldrig hållit på med såna program men efter vad vi sett på Youtube (välsingnade Youtube, vad vore vi utan den!) så verkar det riktigt bra att jobba med. Enkelt tänkte jag skriva men, ja, jag inte provat det än. Men jag har sagt till Herman att om han köper det så vill jag låna.... :-)

Facebook är bra. Jag blev påmind om att det är melodifestivalen ikväll. Glömde det förra lördagen. Kanske lite mysfika till det då?


Kommentarer
Postat av: ewa

Jamen ni verkar ju slava på erat jobb- superkorta luncher då ni knappt hinner ut och få lite luft (har föreslagit Johanna att hon måste ta sig ut i friska luften för att orka sitta)

Den där berömda väggen ligger nära Er båda tror jag..när den träffar plytet är det för sent...

Helt rätt att "tvinga på" barna musikintresset!!

2011-02-19 @ 16:05:27
URL: http://ewahjonet.blogg.se/
Postat av: MK

Är ju nåt allvarligt fel när i stort sett alla känner på samma sätt! Har sagt ända sen jag började att jag ALDRIG har jobbat så intensivt på nåt av mina tidigare jobb. Har ju alltid varit nån lugn stund där.....Känns inte bra, men finns inga jobb o söka heller....Blir inget vettigt gjort på helgerna, vet inte när man ska orka ta itu med alla måsten hemma:-(

2011-02-19 @ 17:26:34
Postat av: ewa

Det är ju därför företaget kan utnyttja alla möjligheter till att få er att jobba så mkt som möjligt. Och skapa rädsla för att mista jobbet ifall man klagar..

Ni kanske borde gå ihop och ställa lite krav- de kan ju inte sparka alla om ni är överens.

Dags att starta lite "fackförenings-solidaritet-anda" Men då gäller det att få med de flesta.

Lycka till- Upp Till Kamp!

2011-02-19 @ 19:56:00

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback




RSS 2.0