Äntligen blev det av!

Äntligen långpromenad! Jag "tvingade" Storebror att följa med, det är ju så fint väder! Man får vårkänslor! Eller vårvinterkänslor kanske? Solen värmer lite, lite, snön gnistrar, 2 minusgrader, det blåser ingenting. Underbart!

Vi gick neråt Rasan och runt och upp igen. En dryg timme var vi ute och jag blev faktiskt svettig. Herman klagade på ont i låren. :) Bra början nu när jag ska ta nya tag med träningen. Nja det är väl inget nyårslöfte, inga planer viktnergång eller så. Jag har sagt det förut: Jag tränar för att jag mår bra av att träna. Och en promenad är en bra början.

Mina nyårslöften är annars liknande dom jag har avgett tidigare år:

- Skratta mycket.
- Spela och sjunga mycket.
- Vara mig själv.
- Bejaka min kreativitet - hur än konstiga saker som kommer ut. :)

Hur det går med städningen och allt det andra jag skulle göra? Jodå, det går bra. Jag har sänkt min ambitionsnivå och hinner därmed mer. Konstigt va? Jag har hunnit både tvätta och promenera, diska och slappa i tv-soffan. OCH börjat sticka på en basker åt mig själv.

Sovrummet ser däremot ut som skrutt fortfarande. Men det går nog rätt fort att plocka upp bara man börjar. Man skulle ju ha varit ut och åkt lite skoter också innan det blir mörkt. Är inte det viktigt så säg?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback




RSS 2.0