Juleklappar lackas in.....

Satte mig vid datorn med en kopp kaffe. Jag och barnen har varit på Hammarn och fixat presenter till morgondagens födelsedagsbarn. Sen på ICA för att köpa godis och hitta på nån middag (blev tacos) och väl där kom jag på att jag måste ju köpa grejer till smörgåstårtan! Trodde ett tag att Mannen skulle få komma och lösa ut oss men det gick bra. Inte billigt att göra smörgåstårta, det ska vara räkor och majonnäs och mjukost och leverpastej och ...... men gott! Sen har vi den enda fördelen med att ha födelsedagar strax innan jul: det finns redan kakor. Måste hämta dom förseglade burkarna ur frysen sen och fundera på om jag ska göra biscotti eller ej.

Jo, jag mår bättre idag. Ingen magknip, bara lite trött och småsnorig. Och barnen är piggare, dom sitter nere och spelar Little Big Planet tillsammans nu och tokskrattar. Musik i mina öron! Dom som mest träter på varandra nuförtiden, skönt för modern med lite omväxling.

Ska ta och slå in julklappar strax. Det andra paketet med grejer kom igår som jag trodde så nu är det snart klart! Sen funderar jag på att göra nåt som jag har haft ångest för länge nu men som verkligen behövs: Städa skafferiet......... Vet ni hur mycket det ryms i vårat skafferi??!! Jag kan ta och fota när jag plockat ut allt så ska ni få se!

Imorgon är det fjärde advent och dags för julkonserter. Fors kyrka kl 15 och Ragunda kyrka kl 18. Solbritt berättade i onsdags att temat för bibeltexten är Herrens moder, dvs Maria. Hm, vi borde ha sjungit Ave Maria då.....


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback




RSS 2.0