Oj då

Inget inlägg sen i måndags ser jag. Skärpning!

Vad sysslar vi med denna vecka då? Ja, först och främst fryser vi. Igår morse var det 15 minus, idag var det 10. Tur att jag hade varit ute i förrådet och rotat fram täckbyxor åt oss. För täckkjolen hittade jag inte! Attans, den som är så praktisk.

I tisdags var jag till tandläkaren. Jag har haft ilningar på vänster sida ett bra tag men inte velat tro att det är hål. Jag har väl annat att lägga pengar på den här månaden! Men i helgen blev det outhärdligt så jag ringde i måndags och fick en tid redan dagen efter. Men det VAR inte hål! Däremot tyckte tandläkaren att jag skulle resa till Fidji i två veckor..... Stressymtom alltså. Jag biter ihop på nätterna. :( Ja vad gör man åt det? Stressar av? Ok, jag ska försöka med det...

Igår var det frissan så nu är jag fin igen (finare kanske, jag var väl fin innan också?). Ingen färg, bara klipp. Bra blev det! Nej inget kort, bloggverktyget verkar ha fått spatt, texten hamnar för långt åt höger och BAKOM den högra marginalen så nu sitter jag och skriver i html källkodsläge. Tur man är flexibel. Dock har jag ingen lust att meka med bilder i html-läge, inte just nu i alla fall. Men imorgon är det ju fredag och dags för ordinarie fredagsfoto och då får ni frisyren på köpet. Hoppas bloggverktyget rättat till sig då också. Hm, undrar vad jag ska ha på mig.....? Jag har förresten fått tillbaka datorn så nu kan jag photoshoppa igen!

Jaha, nu rättade bloggverktyget till sig när jag sparade. Skönt!


Kommentarer
Postat av: Eva

Något " otäckt" kanske........👙

2011-12-08 @ 15:51:52

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback




RSS 2.0