När måndagskoman slår till

Måndag kväll är ett helt normalt tillfälle för koma men idag har den varat ända från lunch tror jag. Jösses, jösses. Måste vara helgens bravader som kommer efter. Trodde jag skulle somna där ett tag på eftermiddagen. Och så ska man tänka också, vilka krav det ställs på en stackars människa.

Kort kväll blir det och det beror nog inte bara på att jag jobbar sent utan också på att man helt enkelt inte orkar med några större bravader när man är trött. Laga mat, diska, hämta ved, tända upp. Tänk om allt sånt kunde sköta sig själv? Måste hämta Herman i Bispan också. Tar tid det med. Och så fastnade jag här vid datorn........

Men inget "julgnäll"! Läste min blogg för december i fjol, mycket tröttgnäll då. Tror det har med årstiden att göra. Mörkt när man åker på jobbet och mörkt när man kommer hem. Tur (och detta har jag skrivit förut!) att vi har LJUSEN!

Förresten, jag bakade kardemummabiscotti. Dom blev jättegoda! Jag satte igång halv elva i lördags kväll. Jag vet inte vad som tog åt mig. Det är ju skorpor så dom ska ju torka också, jag kom inte i säng förrän halv ett. Men det blev nog dom godaste kakorna hittills! Får nog skippa schackrutor och annat trams nästa år och baka biscotti istället. Saffransbiscotti, kardemummabiscotti, nötbiscotti, chokladbiscotti......fniss.

Nä, mot Bispan nu så man får gå och lägga sig nån gång. Hörs!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback




RSS 2.0