Måndagskoma

Idag har det varit segt vill jag lova. Koma hela dagen, huvudvärk. Fast det har ju gått ändå på nåt vis. Huvudvärken motade jag med Ibumetin, tröttheten med kaffe och lite överblivet godis från i fredags.

Köpte garn på lunchen. Nänä, det var INTE inpulsköp den här gången! Det var PLANERAT. ;) Herman har beställt julklappsstrumpa. Fanns sydda på julmarknaden i lördags som jag tyckte var rätt ok men, nej, stickat skulle det vara. Randigt i rött och olika färger och med en vit kant överst av lurvgarn. Fast jag har inget vitt Tindragarn..... Men det är ju mer än två veckor kvar, det ordnar sig nog! Jag har köpt rött, mörkgrönt och vitt Fuga-garn, jag har en massa restgarner hemma och jag har räknat ut hur jag ska sticka strumpan. På stickor nr 10. Fort ska det gå!

Snart dags att göra kväll så man kan ta sig an morgondagen med nya friska krafter. Det är ju tisdag för tusan! Och vad gör man på tisdagar? Ja, just det, man repar med ReMix! Världens bästa kör! Konsert den 18 december. Lägg det på minnet. 

Nu känns det som jag bara svamlar. Gonatt på er!




  


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback




RSS 2.0